Fermentis wijngist UCLM 325 500 Gram

€ 27,95
Op voorraad
Artikelcode
18007
Fermentis wijngist UCLM 325 500 Gram De UCLM 325 wijngist staat bekend om haar verschillende aroma karakteristieken en is daardoor geschikt voor elk type wijn. DOSERING: 20 tot 30 gram per 100 liter. Fermentatie capaciteiten: - snelle gisting start - Goede vergisting kracht op verduidelijkt most - Alcohol tolerantie: Niet meer dan 13% vol./vol aanbevolen. zonder adequate voeding - Sterke eis stikstof: In a must waarvan stikstof is tussen 150 en 180 mg / L, deze stam vereist ten minste 2 stikstof supplies (20 g / hl DAP + 20 g / hl Springferm ™ bij gist inenting en 20 g / hl DAP of Springferm ™ tussen derde en mid fermentatie) - Gistingstemperatuur: 12-35 ° C stofwisselings - kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol. - Lage productie van vluchtige zuren, SO 2 en acetaldehyde (minder dan 24 mg / l) - High glycerol productie: 10 g / l - ß-glycosidase verhogende de aromatische potentieel van terpeen variëteiten Most met een hoog potentieel : Safœno ™ BC S103 20 gram per 100 liter toevoegen halverwege fermentatie
Fermentis wijngist UCLM 325 500 Gram

De UCLM 325 wijngist staat bekend om haar verschillende aroma karakteristieken en is daardoor geschikt voor elk type wijn.

DOSERING: 20 tot 30 gram per 100 liter.

Fermentatie capaciteiten:
- snelle gisting start
- Goede vergisting kracht op verduidelijkt most
- Alcohol tolerantie: Niet meer dan 13% vol./vol aanbevolen. zonder adequate voeding - Sterke eis stikstof: In a must waarvan stikstof is tussen 150 en 180 mg / L, deze stam vereist ten minste 2 stikstof supplies (20 g / hl DAP + 20 g / hl Springferm ™ bij gist inenting en 20 g / hl DAP of Springferm ™ tussen derde en mid fermentatie)
- Gistingstemperatuur: 12-35 ° C stofwisselings
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van vluchtige zuren, SO 2 en acetaldehyde (minder dan 24 mg / l)
- High glycerol productie: 10 g / l - ß-glycosidase verhogende de aromatische potentieel van terpeen variëteiten

Most met een hoog potentieel : Safœno ™ BC S103 20 gram per 100 liter toevoegen halverwege fermentatie


VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK § Voor witte wijnen met een laag structuren Met zijn hoge glycerol productie van deze stam brengt structuur aan het licht en lage aromatische rassen (Airen, Trebbiano, Chardonnay). § Voor aromatisch cultivars De ß-glycosidase activiteit maakt de release van terpenen soort rassen aroma's (Malvasia, Muscat, Alvarinho, Loureiro, Riesling, Viognier, Gewürztraminer, Pinot Gris).
maar Safœno ™ UCLM S325 geeft ook zeer goede resultaten op zeer aromatische cultivars zoals Sauvignon Blanc en Semillon. Boven 13% vol./vol., Kan Safœno ™ UCLM S325 stofwisseling verstoord. Het is dus zeer goed geschikt voor de productie van zoete wijnen.
Voor het maken van wijn boven dat niveau, adequate voeding en / of waarbij Safœno ™ UCLM 325 met Safœno ™ BC S103 kan gunstig zijn voor de aromatische potentieel van het ras, terwijl het bereiken van een correcte gisting te houden

INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat)
OORSPRONG Safœno ™ UCLM S325 werd geselecteerd door de Castilla La Mancha Universiteit voor haar vermogen om de structuur van de witte versterken wijnen terwijl het optimaliseren van de expressie van hun karakter.
OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan