Fermentis wijngist CK S102 500 Gram

€ 33,95
Op voorraad
Artikelcode
18006
Fermentis wijngist CK S102 500 Gram DOSERING: 20 Gram per 100 Liter. Fermentatie capaciteiten: - Uitstekende schikking kracht dankzij de KILLER fenotype - Korte vertragingsfase en snelle fermentatie (met 10 dagen bij 15 ° C) - Fermentatie van 8 ° C - Volledige vergisting zelfs op zeer verduidelijkt most (<50 NTU) - Alcoholgehalte: 14,5% vol./vol. - Sterke eis stikstof: In a must waarin stikstof is tussen 150 en 180 mg / L, deze stam vereist een minimum van 2 stikstofhoudende ingangen (20 g / hl DAP + 20 g / hl Springferm ® op gist inenting en 20 g / hl DAP of Springferm® tussen de derde en de mid-vergisting) om te voorkomen elk risico van organoleptische afwijkingen (zwavel notes) stofwisselings - kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,3 g / l voor 1% vol./vol.
Fermentis wijngist CK S102 500 Gram

DOSERING: 20 Gram per 100 Liter.

Fermentatie capaciteiten:

- Uitstekende schikking kracht dankzij de KILLER fenotype
- Korte vertragingsfase en snelle fermentatie (met 10 dagen bij 15 ° C)
- Fermentatie van 8 ° C - Volledige vergisting zelfs op zeer verduidelijkt most (<50 NTU)
- Alcoholgehalte: 14,5% vol./vol.
- Sterke eis stikstof: In a must waarin stikstof is tussen 150 en 180 mg / L, deze stam vereist een minimum van 2 stikstofhoudende ingangen (20 g / hl DAP + 20 g / hl Springferm ® op gist inenting en 20 g / hl DAP of Springferm® tussen de derde en de mid-vergisting) om te voorkomen elk risico van organoleptische afwijkingen (zwavel notes) stofwisselings
- kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,3 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van vluchtige zuren (minder dan 0,24 g / l)

- High ester productie bij 10-12 ° C: de productie van tropische aroma's, zoals mango en ananas bij 16-18 ° C: de productie van citrus aroma's, zoals grapefruit. - Safœno ™ CK S102 wordt niet aanbevolen voor de druiven die onlangs zijn behandeld met koper- sulfaat te wijten aan de neiging om te produceren SO 2 wanneer zwavel resten aanwezig zijn in de most.

CK S102 wijngist word geselecteerd in de regio Val de Loire op de Sauvignon Blanc, dit vooral voor haar vermogen om aromatische smaakprofielen van witte wijnen af te geven.
Doordat deze wijngist ook de fruitige smaakprofielen aanmoedigt is deze gist vooral geschikt voor witte wijnen.

• CK S102 wordt niet aanbevolen voor druiven die recent zijn behandeld met kopersulfaat vanwege de neiging om SO2 te vormen in de aanwezigheid van zwavelresten in de wort.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan